Ludens søker backend-utvikler

Vi i Ludens Reklamebyrå opplever god vekst og ønsker derfor å styrke organisasjonen med en dyktig kollega som har erfaring fra utvikling av webløsninger. Du har erfaring med PHP og behersker HTML, CSS, Javascript og andre webteknologier. Nyutdannede oppfordres spesielt til å søke.

Om Ludens Reklamebyrå

Ludens Reklamebyrå ble startet i 2002 av folk med solid kompetanse fra byråbransjen og erfaring med flere av Norges største merkevarekunder. Vi er et fullservicebyrå som er opptatt av å lage målbart effektiv kommunikasjon for alle medieflater. Størstedelen av arbeidet vårt handler nå om kommunikasjon i digitale kanaler.

Siden starten i 2002 har det vært viktig for oss å kombinere erfaringen og kompetansen vi har med oss fra store byråer med den effektiviteten og nærheten som man oftere finner i mindre miljøer. Vi skal være store nok til å håndtere store oppdrag, og små nok til at hver enkelt kunde skal oppleve å være viktig for oss.

Arbeidsoppgaver

Du vil jobbe med eksisterende og nye løsninger for våre kunder, her vil du blant annet implementere design og ulike typer innhold.

Potensielle arbeidsområder vil kunne være

Personlige egenskaper

Dette vil være en god stilling for deg som er i starten av karrieren og ønsker deg erfaring fra mange ulike typer oppdrag.

Ludens Reklamebyrå tilbyr:

For spørsmål kontakt leder for teknisk avdeling på kristian@ludensreklame.no eller 92224549.

Søknaden sendes til kjerstin@ludensreklame.no